Laat wat ouds achter en begin met wat nieuws….

2022 is nu echt in aantocht! Bij het opmaken van koopovereenkomsten in augustus/september hebben wij al vaak te maken met overdrachtdatums in 2022. Dan begint bij mij altijd al het gevoel 'het jaar zit er alweer bijna op'. En nu staan we dan echt alweer voor de aanvang van een nieuw jaar.

Dit afgelopen jaar hebben wij opnieuw meer dan 100 woningen mogen verkopen. Ondanks dat we nog altijd veel mensen niet hebben kunnen helpen aan een woning hebben we dus wel meer dan 100 starters, gezinnen, alleenstaanden en ouderen kunnen helpen aan hun eerste woning, hun droomwoning of een levensloopbestendige woning. Een mooi resultaat waar we met recht trots op mogen zijn, maar waar wij vooral heel erg dankbaar voor zijn. Dankbaar dat onze opdrachtgevers ons hun vertrouwen geven om hun te helpen bij deze belangrijke stap in hun leven.

Zoals ieder jaar kijk ik voor mijzelf terug op wat ik had willen doen, wat ik heb kunnen doen en wat ik nog ga doen. Een aantal zakelijke doelen heb ik dit jaar nog niet kunnen realiseren omdat het voor ons een erg druk jaar was, maar die kunnen we naar verwachting komend jaar wel gaan realiseren.
Hoe ga ik mijn leven verder inrichten? Welke plannen ga ik komend jaar al uitvoeren en welke op de lange termijn. Ambities en dromen genoeg, dus nu heerlijk mijn plannen uitwerken.

A Million Dreams Are Keeping Me Awake

Je eigen pad uitstippelen is wat wij doen. Onze eigen werkwijze vinden wij belangrijk en dat maakt ook dat wij ons werk met zoveel plezier doen. Op ons pad mogen wij op verschillende manieren veel mensen helpen en dat geeft ontzettend veel voldoening. De lieve reacties die wij mogen ontvangen op alle vormen van hulp die wij mogen hebben geven doen ons enorm goed.

Je eigen pad uitstippelen houdt voor steeds meer mensen ook in om te gaan emigreren. Ik vind het heerlijk om af en toe eens het buitenlandse woningaanbod te bekijken, maar hoe kies je nou waar je gaat wonen? Heb je nog kinderen die mee gaan, of wil je voor de rust met zijn tweeën een plekje in de wildernis vinden, word je blij van het in de watten leggen van mensen en zoek je een B&B of chateau. Er is zoveel mogelijk.
Wat zijn de voordelen, wat zijn de nadelen, hoe gaat je het financieren, hoe vind je werk indien nodig, enz, enz.
Veel om goed over na te denken. We kennen allemaal wel de scenario's van het programma 'Ik vertrek'. Zorg ervoor dat je goed voorbereid bent wanneer je deze stap gaat zetten.

Dit is het begin van alles wat je maar zou willen

Dat de hectiek van de woningmarkt zal afnemen is een feit. Dat geeft ons weer volop mogelijkheden om onze dienstverlening verder uit te breiden. Ik hou echt van deze tijd waarin het weer wat rustiger wordt op de woningmarkt zodat je niet alleen als mens, maar ook als ondernemer weer tijd krijgt om jezelf verder te ontwikkelen.
We duiken de boeken weer in, melden ons aan bij leuke en leerzame trainingen en zoeken contact met mensen die ons verder kunnen helpen groeien. Hier worden wij zelf erg gelukkig van, maar geeft ons ook de mogelijkheid om onze opdrachtgevers nog beter van dienst te kunnen zijn. 

Het jaar 2021

Een jaar waarin het woord Hatseflats bij veel mensen irritatie opwekt en men zich verbaasd over het gedrag van ‘ons Nicol’ tegenover familie, vrienden en personeel, het jaar waarin ‘onze’ Max wereldkampioen mocht worden, het jaar waarin statiegeld op plastic flesjes werd ingevoerd, het jaar waarin de benzineprijs boven de 2 euro uit kwam, het jaar waarin grote delen van Zuid-Nederland onder water kwamen te staan, het jaar waarin Peter R. de Vries het leven werd ontnomen, het jaar waarin de demonstraties steeds gewelddadiger worden, maar ook het jaar waarin gelukkig steeds meer mensen klaar staan voor anderen.

Dat laatste zien wij ook aan onze inzamelingsactie die wij vorig jaar zijn gestart voor het aanschaffen van drie digitale hulpmiddelen voor de bewoners van zorgcentrum Riemsoord. Zoals wij jullie al eerder hebben laten weten hebben we inmiddels al twee digitale hulpmiddelen aan kunnen schaffen. De teller staat inmiddels op bijna € 15.000,- en daarnaast hebben we nog een donatie gehad van €2.500,-waarmee we uitkomen op €17.500,-
In totaal hebben we €23.000,- nodig. De Qwiek.up en de mobiele Prowise touchescreen zijn inmiddels al aangeschaft en nu zetten we ons nog in voor de belevenistafel. We zullen dus nog even door gaan voor de laatste €5.500,- Daarvoor hebben we voor het komende jaar al een aantal leuke plannen. Heb jij nog ideeën waarmee je ons kunt helpen laat het ons dan weten. Alleen samen kunnen we ons einddoel realiseren.
Doneren mag nog altijd, maar ook meedoen aan de acties is een leuke manier om ons te steunen. Op dit moment kun je de autopuzzelrit nog van ons afnemen, maar in het nieuwe jaar komen er dus nog meer leuke acties aan.

Binnenkort in de verkoop…..

Wat er ook aankomt is nieuw woningaanbod! De afgelopen weken hebben wij diverse gesprekken gehad met mensen die wij mogen gaan begeleiden bij de verkoop van hun woning. Blijf onze facebookpagina dus volgen zodat je als eerste op de hoogte bent van ons nieuwste aanbod.
Ben jij nog in twijfel of je jouw woning wilt verkopen? Wij kunnen altijd eerst langskomen voor een kennismakingsgesprek en een geheel vrijblijvende waardebepaling. Zo krijg je een goed beeld van de verwachte opbrengstwaarde en het mogelijke verkoopproces.

Nog een laatste tip! Overweeg je om je woning te verkopen. Vraag dan nu alvast het energielabel aan. Deze is tien jaar geldig en moet vanaf 1 januari 2022 vermeld worden bij de verkooppresentatie. Er zit momenteel een langere levertijd op de labels doordat de deskundigen het erg druk hebben met het opmaken van alle labels.

Ik wens jullie, tevens namens Raymond, een ontzettend fijne jaarwisseling en hoop dat 2022 een mooi jaar mag worden voor jullie waarin vele mooie herinneringen mogen worden gemaakt en een ieder klaar zal staan voor een ander die het even nodig heeft want zoals de afbeelding al zegt, 'Stop nooit met kleine dingen voor anderen doen, soms nemen die keine dingen het grootste deel van hun hart in beslag'. 

Daniëlle de Groot
06 46 51 45 52
Danielle is makelaar bij For sale makelaardij en ontzorgt jou als koper of verkoper van A tot Z bij het aan- of verkoopproces
Contact opnemen
Delen