Aankoop

Uw nieuwe woning kopen met For sale Makelaardij

Wilt u een woning kopen en hierbij niet voor verrassingen komen te staan? Het kopen van een nieuwe woning is iets waar u naar uit zou moeten kijken. Wij horen echter vaak dat er te veel voor woningen wordt betaald of dat er juridische zaken over het hoofd worden gezien. Om te voorkomen dat u dit overkomt, staan wij u als aankoopmakelaar van begin tot eind bij tijdens de zoektocht naar uw ideale woning en het daarop volgende aankoopproces.

Uw droomhuis kopen: vind uw nieuwe woning met For sale Makelaardij

Het vinden van uw ideale woning begint met een kennismakingsgesprek. Wij bespreken met u uitgebreid uw woonwensen en het budget dat u te besteden hebt voor het kopen van een huis. Na dit gesprek kunnen wij samen met u gericht op zoek naar uw nieuwe droomhuis. Vindt u een woning die voldoet aan al uw wensen? Dan gaat u de woning eerst zelf bezichtingen. Ziet u in de woning uw droomhuis? Dan plannen wij een tweede bezichtiging, om samen met u de woning nog eens te bezichtigen. Zo kunt u het huis op uw gemak nog eens goed in u opnemen en hebben wij de gelegenheid om u te adviseren waar nodig.

Uw nieuwe woning kopen met professionele onderhandeling

Voelt het na de tweede bezichtiging nog steeds goed en besluit u het huis te kopen? Gefeliciteerd! De volgende stap is de onderhandeling. Wij onderhandelen namens u over de prijs, de datum van oplevering en andere relevante voorwaarde. Door onze ruime ervaring is het voor ons gemakkelijker om daarbij met beide benen op de grond te blijven. Wij zorgen ervoor dat u niet te veel betaalt! Zijn wij het eens geworden met de verkoper, dan stelt de verkopende makelaar de koopakte op. Wij controleren voor u alle stukken om te controleren of de gemaakte afspraken juist zijn vastgelegd en nemen deze uitgebreid met u door voordat u ze ondertekent.

Wanneer de koop rond is staan wij op de dag van passering wederom voor u klaar. Samen met u voeren wij de eindinspectie van uw nieuwe woning uit. Vervolgens staan wij u bij de notaris bij, tijdens het tekenen van de koopovereenkomst en de sleuteloverdracht. Daarna bent u officieel eigenaar van uw nieuwe woning!

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen

Zoals u leest komt er veel kijken bij het zoeken, vinden en kopen van een huis. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen tijdens uw zoektocht naar uw ideale woning? Neem contact met ons op of kom eens langs! Wij bespreken graag de mogelijkheden.

Woning in de spotlight

8431 TT, Oosterwolde
vraagprijs
€ 298.000 k.k.

Waarom kiest men voor For sale Makelaardij?

Persoonlijk
Flexibele kantoortijden
Snelle reactie
Optimale presentatie
Samen tot het einddoel komen
Gratis waardebepaling van uw woning
Actieve aanpak
Verkoop 9.2
Aankoop 9.8

Wat onze klanten zeggen.

Met veel plezier heb ik mijn woning door Raymond en Danielle laten verkopen. In een moeilijke periode in mijn leven stonden zij altijd voor mij klaar. Ik ben hun ernorm dankbaar voor hun betrokkenheid bij dit proces en zal hun bij iedereen aanbevelen. 

 

 

Mevr. van der Veen - Verkoop woning