Verkoop

Uw woning verkopen met persoonlijk advies

Een woning verkopen is een flinke stap en roept veel vragen op. Wat is de waarde van uw woning bijvoorbeeld? En hoe presenteert u uw woning op de juiste manier? En wat is de beste verkoopstrategie om de hoogst haalbare prijs te realiseren? For sale Makelaardij neemt deze vragen voor u weg door middel van persoonlijke begeleiding bij de verkoop van uw woning. Wij nemen u veel uit handen, maar nemen uw mening natuurlijk zorgvuldig mee in onze beslissingen. Daarnaast houden wij u regelmatig op de hoogte van de ontwikkelingen rondom de verkoop.

Een eerlijke waardebepaling van uw woning

Een verkooptraject start met een kennismakingsgesprek. Tijdens zo’n gesprek nemen wij samen met u de woning op. Op basis van onze bevindingen en uitgebreide ervaring op de markt geven wij u vervolgens een helder en eerlijk beeld van de waarde van uw woning. Hierna volgt, uiteraard in overleg met u, de bepaling van de uiteindelijke vraagprijs.

Uw woning verkopen door uitstekende presentatie

Een eerste indruk maakt u maar 1 keer en dit is bij het verkopen van uw woning niet anders. Het is dan ook belangrijk om uw woning zo goed mogelijk te presenteren, zodat u de hoogsthaalbare prijs voor uw woning krijgt. Wij geven u uitgebreid advies over de presentatie van uw woning. Daarnaast verzorgen wij een aantrekkelijke fotopresentatie met volledige omschrijving van uw woning. Deze wordt vervolgens op onze website, social media en diverse landelijke websites getoond.

Bezichtigingen en definitief uw woning verkopen

Wanneer er belangstellenden zijn voor uw woning, dan plannen wij een bezichtiging. Bij de rondleiding geven wij geïnteresseerden een eerlijk en duidelijk beeld van het huis. Na afloop van iedere rondleiding bellen wij u om u op de hoogte te stellen van het verloop van de bezichtiging en onze eerste indruk van de belangstellenden. Is er serieuze interesse? Dan onderhandelen wij in overleg met u over de prijs en de voorwaarden.

Wanneer het gelukt is om uw huis te verkopen, handelen wij alle zaken voor u af. U hoeft zich dus niet bezig te houden met het opstellen van de (voorlopige) koopakte, het laten tekenen van de koopakte door beide partijen, het contact met de notaris en de eindinspectie van de woning. Dit verzorgen wij allemaal voor u. Zo weet u zeker dat u alles juridisch goed geregeld heeft.

Uw huis verkopen via For sale Makelaardij?

Bent u benieuwd wat For sale Makelaardij voor u kan betekenen? Wij komen graag bij u langs voor een kennismakingsgesprek en een geheel vrijblijvende waardebepaling. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Wat onze klanten zeggen.

Met veel plezier heb ik mijn woning door Raymond en Danielle laten verkopen. In een moeilijke periode in mijn leven stonden zij altijd voor mij klaar. Ik ben hun ernorm dankbaar voor hun betrokkenheid bij dit proces en zal hun bij iedereen aanbevelen. 

 

 

Mevr. van der Veen - Verkoop woning